Ginekološko-akušerska nedelja 2016

  • 0 komentara
60.-Ginekološko-akušerska-nedelja-min

2 -3 Juna 2016 godine u Beogradu je održan tradicionalni godišnji sastanak ginekologa koji je obuhvatio učešće velikog broja stručnjaka iz zemlje i inostranstva. Jubilarna 60. GINEKOLOŠKO AKUŠERSKA NEDELJA je pored velikog broja stručnjaka okupila i dosta kompanija koje su podržale skup i ujedno promovisale svoje proizvode.

Kompanija Abela Pharm je na svom štandu izazvala  veliko interesovanje stručnjaka za najnoviju generaciju folne kiseline, preparat Folic Plus®, koji je potreban svakoj ženi kod planiranja trudnoće, odmah nakon koncepcije i tokom trudnoće i u periodu laktacije.

Preko 300 ginekologa je usvojilo prednosti preparata Folic Plus koji obezbedjuje 400 µg biološki aktivnog oblika folata koji svi možemo optimalno da iskoristimo, za razliku od konvencionalnih sintetskih folnih kiselina čija iskoristljivost zavisi od genskog profila za enzim MTHF reduktazu. Sasvim je sigurno da sada ginekolozi imaju pouzdaniji, efikasniji i bezbedniji oblik folne kiseline koji mogu ordinirati svojim pacijentkinjama.

Podelite na socijalnim mrežama